Ayaz: Et sektöründe kalite ve hijyenden asla taviz vermedik

Ayaz: Et sektöründe kalite ve hijyenden asla taviz vermedik

Ayaz: Et sektöründe kalite ve hijyenden asla taviz vermedik
31 Ekim 2019 - 08:48

Ayazlar Et Şirketi'nin sahibi Şehmuz Ayaz, Ayazlar et olarak yıllardır kalite ve hijyenden asla taviz vermediklerini belirterek, "Bundan sonrada taviz vermeyeceğimizi belirtmek istiyoruz." dedi.
Adana'da et sektörünün önemli isimlerinden Ayazlar Et Şirketi'nin sahibi Şehmuz Ayaz,  "1980’li yıllarda  Adana'da temelleri atılan ve  klasik tanımıyla bir kasap dükkanı olarak faaliyete başlayan işletme, yıllar içerisinde Adanalıların da teveccühü ve ilgisiyle Adana'da et sektöründe önemli bir yere geldi." diye konuştu.
Ayaz, "İşletme, 2014 yılı itibariyle yeni yeri, yeni personeli ile et ve et ürünleri imalatı ve satışı yapmaya devam ediyor. Yılların  sağladığı tecrübe ve güven sayesinde, sağlığı ve kaliteyi ön planda tutan işletmede veteriner kontrolünde kestirilen hayvanların etleri gerekli üretim ve imalat sürecinden sonra satışa sunuluyor. Sürekli büyüyen ve gelişen işletme eğitimli ve bilinçli kadrosu ile kurallara ve kanunlara uygunluk sağlamanın ötesinde kendisini sürekli yenilemek suretiyle Kalite Yönetim Sistemi Helal Gıda, ISO 9001, ISO 22000 Gıda Güvenliği yönetim sistemi çalışmaları ile mevcut kalitesi ve hizmet anlayışını geliştirerek ilgili tüm tarafların ortak paydasını gözeterek aranılan bir firma olmayı başardık bunun içinde  kalite ve hijyenden asla taviz vermeyiz." Sürekli denetlenen ve sağlık raporlarımızı güvenle duvarlarımıza asıyoruz bugüne kadar hiçbir leke almadık bundan sonrada sektörün güvenilir isimleri arasında yerimizi almaya devam edeceğiz Tarım Bakanlı ve İl Müdürlüğünden almış olduğumuz analiz raporlarımız ve sertifikalarımız bizim onur tablomuzdur güvenilir ve sağlıklı etin adresi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum