Cenazesi getirilen gencin yaşadığı ortaya çıktı
Yayınlanma :
05.07.2019 09:21
Güncelleme :
05.07.2019 09:21


Ailesi Furqan’ın hareket ettiğini görüp paniğe kapıldı. Aile çocuklarını hemen hastaneye götürdü. Yapılan incelemede doktorlar Furqan’ın durumunun kritik olduğunu ancak beyin ölümünün gerçekleşmediğini söyledi ve yaşam destek cihazına bağladı.
Furqan’ın abisi olduğu öğrenilen Mohammad Irfan, “Perişan olduk ve cenaze için hazırlanıyorduk. Sonra Furqan’ın bedeninde hareket görünce onu hemen hastaneye götürdük. Doktorlar, Furqan’ın ölmediğini söylediler ve onu solunum destek cihazına bağladılar” dedi. Gencin yaşayıp yaşamayacağı yapılacak müdahaleler sonucunda belli olacak.
(Hindistan)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: