Haydar ŞENGÜL
1973 yılından buyana faaliyet gösteren Ayazlar Et Şarküteri, ekonomik fayatlar ve kaliteli ürünler ile Adanalıların vazgeçilmezi haline geldi. Ayazlar Et Şarküteri’nin kurucusu Şehmuz Ayaz, “Ekonomik fiyatlarıyla ceplerinizi zorlamadan ürünlere ulaşmanızı sağlıyoruz” dedi.
Geniş ürün yelpazesi ile Ayazlar Et Şarküteri Kuruköprü Mahallesi Çetinkaya civarı BP karşısında Adanalı hemşerilerine hizmet sunmaya devam ediyor. 1980’li yıllarda Adana'da temelleri atılan ve klasik tanımıyla bir kasap dükkanı olarak faaliyete başlayan işletme, yıllar içerisinde Adanalıların gösterdiği büyük ilgiyle Adana'da et sektöründe önemli bir yere geldi.
Sürekli büyüyen ve gelişen işletme eğitimli ve bilinçli kadrosu ile kurallara ve kanunlara uygunluk sağlamanın ötesinde kendisini sürekli yenilemek suretiyle Kalite Yönetim Sistemi Helal Gıda, ISO 9001, ISO 22000 Gıda Güvenliği yönetim sistemi çalışmaları ile mevcut kalitesi ve hizmet anlayışını geliştirerek ilgili tüm tarafların ortak paydasını gözeterek kısa bir sürede aranılan bir firma olmayı başardı.
1980 yılında ilk olarak kendi işyeri olan Ayazlar Kasabı’nı kurarak iş hayatına başlayan Ayazlar Et Şarküteri’nin başarılı işletmecisi Şehmuz Ayaz, et, piliç, süt ürünleri, yumurta, bakliyat ve bir çok çeşit ürünün satışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Sattıkları ürünlerin doğal, organik ve günlük olduğuna önemle vurgu yapan Ayaz, “Ürünlerimiz kaliteli olduğu gibi fiyatlarımız da piyasaya göre çok ekonomik. Amacımız kaliteli ürünü uygun fiyata müşterilerimize sunmak” dedi.
Yılların sağladığı tecrübe ve güven sayesinde sağlığı ve kaliteyi ön planda tuttuklarını ifade eden Ayaz şunları söyledi:
“Almış olduğumuz ticari ahlak ile kaliteli en iyi hizmeti sunmanın gayretiyle çalışmaya devam ediyoruz. İşletmemizde veteriner kontrolünde kestirilen hayvanların etleri gerekli üretim ve imalat sürecinden sonra satışa sunuluyor. Kalite ve hijyenden asla taviz vermedik vermeyeceğiz. “
Sağlıklı bir yaşam için organik gıdalara raflarında yer veren Ayazlar Et Şarküteri’nin işletmecisi Ayaz, satışını yaptıkları ürünler hakkında da şunları söyledi:
“Geniş ithal peynir yelpazesi yanında yöresel ve yerli peynir çeşitlerimiz mevcut. Tavuk, et ürünleri, kendi yapımımız olan yüzde yüz et sucuğunu üretip satışını yapıyoruz. Ayrıca, işletmede her türlü damak zevkine hitap edecek farklı ürünlerimiz yer almaktadır. Hemen hemen ne ararsanız var. İlimiz ve ilçelerimizde yaşatılan yöresel ve geleneksel lezzetlerin seçilerek buluşturduğu özel bir nokta olmak istedik.”
1973 yılından buyana faaliyet gösteren Ayazlar Et Şarküteri, ekonomik fayatlar ve kaliteli ürünler ile Adanalıların vazgeçilmezi haline geldi. Ayazlar Et Şarküteri’nin kurucusu Şehmuz Ayaz, “Ekonomik fiyatlarıyla ceplerinizi zorlamadan ürünlere ulaşmanızı sağlıyoruz” dedi.
Geniş ürün yelpazesi ile Ayazlar Et Şarküteri Kuruköprü Mahallesi Çetinkaya civarı BP karşısında Adanalı hemşerilerine hizmet sunmaya devam ediyor. 1980’li yıllarda Adana'da temelleri atılan ve klasik tanımıyla bir kasap dükkanı olarak faaliyete başlayan işletme, yıllar içerisinde Adanalıların gösterdiği büyük ilgiyle Adana'da et sektöründe önemli bir yere geldi.
Sürekli büyüyen ve gelişen işletme eğitimli ve bilinçli kadrosu ile kurallara ve kanunlara uygunluk sağlamanın ötesinde kendisini sürekli yenilemek suretiyle Kalite Yönetim Sistemi Helal Gıda, ISO 9001, ISO 22000 Gıda Güvenliği yönetim sistemi çalışmaları ile mevcut kalitesi ve hizmet anlayışını geliştirerek ilgili tüm tarafların ortak paydasını gözeterek kısa bir sürede aranılan bir firma olmayı başardı.
1980 yılında ilk olarak kendi işyeri olan Ayazlar Kasabı’nı kurarak iş hayatına başlayan Ayazlar Et Şarküteri’nin başarılı işletmecisi Şehmuz Ayaz, et, piliç, süt ürünleri, yumurta, bakliyat ve bir çok çeşit ürünün satışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Sattıkları ürünlerin doğal, organik ve günlük olduğuna önemle vurgu yapan Ayaz, “Ürünlerimiz kaliteli olduğu gibi fiyatlarımız da piyasaya göre çok ekonomik. Amacımız kaliteli ürünü uygun fiyata müşterilerimize sunmak” dedi.
Yılların sağladığı tecrübe ve güven sayesinde sağlığı ve kaliteyi ön planda tuttuklarını ifade eden Ayaz şunları söyledi:
“Almış olduğumuz ticari ahlak ile kaliteli en iyi hizmeti sunmanın gayretiyle çalışmaya devam ediyoruz. İşletmemizde veteriner kontrolünde kestirilen hayvanların etleri gerekli üretim ve imalat sürecinden sonra satışa sunuluyor. Kalite ve hijyenden asla taviz vermedik vermeyeceğiz. “
Sağlıklı bir yaşam için organik gıdalara raflarında yer veren Ayazlar Et Şarküteri’nin işletmecisi Ayaz, satışını yaptıkları ürünler hakkında da şunları söyledi:
“Geniş ithal peynir yelpazesi yanında yöresel ve yerli peynir çeşitlerimiz mevcut. Tavuk, et ürünleri, kendi yapımımız olan yüzde yüz et sucuğunu üretip satışını yapıyoruz. Ayrıca, işletmede her türlü damak zevkine hitap edecek farklı ürünlerimiz yer almaktadır. Hemen hemen ne ararsanız var. İlimiz ve ilçelerimizde yaşatılan yöresel ve geleneksel lezzetlerin seçilerek buluşturduğu özel bir nokta olmak istedik.”