HÜSEYİN SUNGUR
Trendyol 1. Lig’deki temsilcimiz Adanaspor’da Kemal Kılıç’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek getirildi. Adanaspor yönetimi, Yusuf Şimşek ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Adanaspor Başkanı Furkan Akgül, teknik direktör Yusuf Şimşek’in başarılı olacağına inandıklarını belirterek, “Yusuf Şimşek hocamıza aramıza hoş geldin diyoruz. Adanaspor olarak ligde iyi bir konumda değiliz. Ancak teknik direktörümüz Yusuf Şimşek’in takımımızı düzlüğe çıkaracağına inancımız tamdır” dedi.
Teknik Direktör Yusuf Şimşek de Adanaspor’a başarılı olmak ve takımı bulunduğu konumdan iyi yerlere getirmek için görevi kabul ettiğini belirterek, “Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımızın desteği ile Adanaspor’u hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu,
YUSUF ŞİMŞEK KİMDİR
Yusuf Şimşek 20 Temmuz 1975 yılında Antalya'nın Elmalı ilçesine bağlı Akçay kasabasında dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamlamak için Demre'ye gelen Yusuf Şimşek, 16 yaşında Antalya Süper Amatör Ligi takımlarından Demrespor' da futbola başladı. Yusuf Şimşek futbolculuk kariyerinde Kemerspor, Denizlispor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Ankaraspor, Akçaabat Sebatspor, Bursaspor, Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor ve Turgutluspor takımlarında futbol oynadı. 2011-12 sezonunda futbolculuk kariyerini noktalayan Yusuf Şimşek’in, teknik direktörlük macerası başladı. Şimşek, sırasıyla Turgutluspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor, Karşıyaka, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Bandırmaspor, Fatih Karagümrük, Afyonspor, Balıkesirspor, Çorluspor, Altay ve Bandırmaspor’da teknik direktörlük görevinde bulundu.