Haydar ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)- Adana’da 50 yıllık değişmeyen lezzet Köfteci Bomba, siz Adanalılara hizmet vermeye devam ediyor. Bugünlere kadar lezzetini muhafaza etmeyi başararak Adana’nın meşhur köftecisi ünvanını alan Köfteci Bomba’nın işletmecileri Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, “Yıllardır yaptığımız sadece lezzetimize lezzet katmak oldu” dedi. ADANA’NIN EN ÜNLÜ KÖFTECİSİAdana’nın meşhur köftecisi Köfteci Bomba kendine has ızgara köftesiyle damak tadına hitap ediyor. 1974 Yılında Gazipaşa Bulvarı Mado önünde pikap da başlayan köfte macerası bugün Adana’nın en meşhur köftecisi olmasını sağladı. Ünü Türkiye’ye yayılan Köfteci Bomba’nın Adana dışından gelen çok sayıda müşterisiyle adından sıkça bahsettirmeye devam ediyor. Eyüp&Beşir Akan kardeşler, Köfteci Bomba’da kullanılan etlerin süt danasından alındığını belirterek, kesinlikle kuyruk yağı kullanılmadığının altını çizdi. HERKESİN DAMAK TADINA GÖRE KÖFTEKullanılan iç malzemelerin yani baharat çeşitlerinin doğal olanları ve özel kendi baharat karışımı ile öncelikle etin bir gün dolapta bekletip sonra köfte haline getirildiğini söyleyen Eyüp ve Beşir kardeşler yaptıkları köftenin tamamen sağlıklı ve sıhhî olduğunu özellikle söyleyerek, “Herkesin damak tadına uygun köftelerimiz ile hizmet veriyoruz” dedi. ‘KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ’“Tüm başarımızın ardında köftede etin kıyılmasından tutun yapılışına kadar devam eden işlem geliyor” diyen Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, çalışmalarında lezzet, hijyen ve kaliteden asla ödün vermediklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Bu sürece sevgimizi de katıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Sonrasında lezzet kendiliğinden geliyor zaten. Adana ve Tarsus, Mersin, Ceyhan’dan gelen o kadar çok müşterilerimiz var ki bu bizi son derece mutlu ediyor. Bu bizim işimize, lezzetimize ve kalitemize ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Yıllardır yaptığımız sadece lezzetimize lezzet katmak oldu. Ev hanımlarına buradan tavsiyem etleri aldıkları yeri tanımalı ve güvenilir olmalı. Aldıkları eti ilk önce dinlendirecekler daha sonraki, aşamada köftenin harcını yani baharatlarını ekleyecekler. Baharatın bile çok büyük etkisi var aldıkları baharatların da doğal olmasına dikkat etmeliler, görecekler ne kadar lezzetli bir köfte olduğunu.” MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOREvlere de servis yapan Köfteci Bomba, Sümer mahallesi Kuzey Kıyıboyu Caddesi üzeri No:46 adresinde damak tadına önem veren müşterilerini bekliyor.
ADANA(GÜNAYDIN)- Adana’da 50 yıllık değişmeyen lezzet Köfteci Bomba, siz Adanalılara hizmet vermeye devam ediyor. Bugünlere kadar lezzetini muhafaza etmeyi başararak Adana’nın meşhur köftecisi ünvanını alan Köfteci Bomba’nın işletmecileri Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, “Yıllardır yaptığımız sadece lezzetimize lezzet katmak oldu” dedi. ADANA’NIN EN ÜNLÜ KÖFTECİSİAdana’nın meşhur köftecisi Köfteci Bomba kendine has ızgara köftesiyle damak tadına hitap ediyor. 1974 Yılında Gazipaşa Bulvarı Mado önünde pikap da başlayan köfte macerası bugün Adana’nın en meşhur köftecisi olmasını sağladı. Ünü Türkiye’ye yayılan Köfteci Bomba’nın Adana dışından gelen çok sayıda müşterisiyle adından sıkça bahsettirmeye devam ediyor. Eyüp&Beşir Akan kardeşler, Köfteci Bomba’da kullanılan etlerin süt danasından alındığını belirterek, kesinlikle kuyruk yağı kullanılmadığının altını çizdi. HERKESİN DAMAK TADINA GÖRE KÖFTEKullanılan iç malzemelerin yani baharat çeşitlerinin doğal olanları ve özel kendi baharat karışımı ile öncelikle etin bir gün dolapta bekletip sonra köfte haline getirildiğini söyleyen Eyüp ve Beşir kardeşler yaptıkları köftenin tamamen sağlıklı ve sıhhî olduğunu özellikle söyleyerek, “Herkesin damak tadına uygun köftelerimiz ile hizmet veriyoruz” dedi. ‘KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ’“Tüm başarımızın ardında köftede etin kıyılmasından tutun yapılışına kadar devam eden işlem geliyor” diyen Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, çalışmalarında lezzet, hijyen ve kaliteden asla ödün vermediklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Bu sürece sevgimizi de katıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Sonrasında lezzet kendiliğinden geliyor zaten. Adana ve Tarsus, Mersin, Ceyhan’dan gelen o kadar çok müşterilerimiz var ki bu bizi son derece mutlu ediyor. Bu bizim işimize, lezzetimize ve kalitemize ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Yıllardır yaptığımız sadece lezzetimize lezzet katmak oldu. Ev hanımlarına buradan tavsiyem etleri aldıkları yeri tanımalı ve güvenilir olmalı. Aldıkları eti ilk önce dinlendirecekler daha sonraki, aşamada köftenin harcını yani baharatlarını ekleyecekler. Baharatın bile çok büyük etkisi var aldıkları baharatların da doğal olmasına dikkat etmeliler, görecekler ne kadar lezzetli bir köfte olduğunu.” MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOREvlere de servis yapan Köfteci Bomba, Sümer mahallesi Kuzey Kıyıboyu Caddesi üzeri No:46 adresinde damak tadına önem veren müşterilerini bekliyor.