Haydar ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)- Adana’nın Çukurova İlçesi’nde başta Adana Kebap olmak üzere çöp şiş, piliç tava, lahmacun, pide çeşitleri ve değişik salatalarıyla lezzetin adresi Madalyon Kebap hizmette sınır tanımıyor. Madalyon’un başarılı işletmecisi Kerem Cebe, “Adana’da lezzet denildiği zaman ilk akla biz gelmeliyiz” dedi.
Kerem Cebe. 14 yıl önce 9 yaşında çırak olarak çalışmaya başladığı Madalyon Kebap’ın şu anda patronu. Kerem Cebe, bugün Adana’nın Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi İsmet Atlı bulvarı 3/A Eser Apartmanı Altı’nda faaliyet gösteren Madalyon Kebap’ın işletme sahibi olarak babası ve kardeşleriyle birlikte Adanalıların damak tadına hitap ediyor. Genç girişimci Kerem usta, 9 yaşından buyana çalıştığı işyerinin patronu olmasına rağmen sanki bir çalışan gibi müşterilere hizmet için koşturuyor. Cebe, başarının sırrının çok çalışmaktan ve dürüstlükten geçtiğini vurguladı. “Bugünlere gelmek için çok çalıştım gecemi gündüzüme katarak” diyen Cebe, önceliğinin kalite ve iyi hizmet olduğunu söyledi. Müşteri memnuniyeti konusunda çok hassas olduğunu ifade eden Cebe, Adana’da damak tadına büyük önem verenlerin ilk adresi olmaya hedeflediğini, bunu başarmak için var gücüyle çalıştığını belirterek, “Adana’da lezzet denildiği zaman ilk akla biz gelmeliyiz. Bugün Adanalılara kaliteli ürünle en iyi hizmeti sunmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Madalyon Kebap’ta kebabın her türlüsünü bulmak mümkün. Kendilerine has yaptıkları Ballı Kadayıf ise hakikaten çok lezzetli. Kebap malzemeleri ise erkek kuzu eti . Kendi çiftlik yetiştirmesi. Kullanılan malzemeler ise doğal ürünlerden yapılmakta. Karışık tatların enfes tabağı ise Madalyon Tabağı. Kerem usta Madalyon tabağı ve bol salata çeşitleri ile müthiş bir sunumla sizleri lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
Izgara çeşitleri, kuzu ciğer, patlıcan kebap, kanat kül bastı, beyti kebap, sarma beyti kuzu, çöp şiş, piliç tava, et tava, Adana lahmacun, Antep lahmacun, kaşarlı pide, kaşarlı- sucuklu pide, kıymalı pide, kuşbaşı pide, kuşbaşı kaşarlı pide ile sizleri bu muhteşem lezzetleri tatmaya bekliyor.
Dürüstlükten asla taviz vermediğini, hijyenin ise olmazsa olmazlarından olduğuna dikkat çeken Kerem Cebe, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.
HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ
Müşterilere en üst düzeyde bir hizmet sunulduğunu belirten genç işadamı Kerem Cebe, hizmette sınır tanımadıklarını vurguladı. Cebe, “Etin alımından, işlenişine ve sunumuna kadar her gün bizzat ilgilenirim. Biz de ürünün tadına bakmadan müşteriye sunulmaz. Bu anlayışla hizmet vermeye devam ediyoruz. Hizmet kusursuz olmalı, güler yüzlü personel ile damak tadını seven Adanalılara en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz.” diye konuştu
HEM GÖZE HEM MİDEYE HİTAP EDİYORUZ
Restoranda hem göze hem de mideye hitap ettiklerini dile getiren Kerem Cebe, “7’den 70’e yemek yiyen herkesin damaklarında unutulmayacak bir tat bırakan lezzet durağımıza Adanalıları bekliyoruz. Kıyma Kebap ise tamamı zırhla çekilerek hazırlanıyor. Ciğer, külbastı, çöp şiş, patlıcan kebap, yoğurtlu kebap, kuşbaşı, beyti, kemikli kemiksiz piliç çeşitleri, karışık ızgara, et pirzola, alinazik, incik, kavurmalı pide, karışık pide, beyti sarma, et ve piliç tava, et ve piliç sote, mercimek çorbası ile Adanalılara değişik lezzetler sunuyoruz.” ifadesini kullandı.
MADALYON KEBAP
Adres: Huzurevleri Mahallesi İsmet Atlı Bulvarı 3/A Eser Apartmanı Altı -Çukurova /Adana
Alo Madalyon (Sipariş hattı): 0322 239 4930 - 05423613061