VALİ ELBAN, CEYHAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Yayınlanma :
24.09.2021 11:50
Güncelleme :
24.09.2021 11:50


Vali Süleyman Elban, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek Ceyhan OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Ceyhan Kaymakamı ve Ceyhan OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Bayram Yılmaz ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Elban, son dönemlerde yapılan yatırımlarla Ceyhan’ın adından söz ettiren bir ilçe olduğuna vurgu yaptı ve bu önemli yatırımı çok önemsediklerini belirtti.
Konumu itibarı ile stratejik bir öneme sahip olan Ceyhan OSB 'nin doğusunda Erzin OSB, batısında Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi bulunduğunu belirten Vali Elban, Ceyhan OSB’nin liman, otoyol, demiryolu vb. yerlere ulaşımının kolay olduğuna da dikkat çekti.
Ceyhan OSB 'nin sadece ilimiz için değil ülkemiz için de çok önemli bir yatırım olduğunu belirten Vali Elban, çalışmaların hızla devam ettiğini sözlerine ekledi.
Ziyaret, Ceyhan OSB’deki çalışmalar hakkında bilgi alışverişiyle sürdü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: