SİNANPAŞA'DA YIKIMLAR DEVAM EDİYOR
Yayınlanma :
26.07.2021 08:57
Güncelleme
: 26.07.2021 08:57
Yüreğir’in merkezinde yıllardır kanayan yara olarak bekleyen Sinanpaşa Mahallesi kentsel yenileme süreci, Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’in çabaları ve ısrarlı takibi ile devam ediyor. 103 dönümlük alanı kapsayan yenileme için kamulaştırılan binalarda yıkım çalışmaları sürüyor.
Yüreğir Belediyesi, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde devam eden kentsel yenileme süreci kapsamında son olarak belediye binası karşısında bulunan ve kamulaştırılarak yapı yıkım ruhsatı çıkarılan binanın yıkımı gerçekleştirildi.
Sinanpaşa Mahallesi’nde kangrene dönmüş kentsel dönüşüm sürecinin atılan son adımlarla çözüme kavuşturulmasının herkese mutluluk verdiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ederek birinci yıkım etabını başlattığımız alanlarda yıkımlar devam ediyor.
Biliyorsunuz davalı olan bölgeler ile ilgili yasal takibi Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Davalar sonuçlandıkça yıkım işleri daha da hızlanacak. Sinanpaşa’da süreç umuyoruz ki yakın zamanda tamamlanacak” şeklinde konuştu.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: