Adana ESOB’a bağlı İmamoğlu Sebzeciler ve Bilumum Esnaf Sanatkârlar Odası ile İmamoğlu ESKKK Olağan Genel Kurulları aynı günde yapıldı. Başkan Hüseyin Sert, hem esnaf odası, hem de esnaf kefalet kooperatifinde üyelerden tam destek alarak ekipleriyle birlikte göreve yeniden seçilmenin çifte mutluluğunu yaşadı.
İmamoğlu Kebapçı Şeref Restaurant’ta gerçekleştirilen genel kurullara yoğun katılım sağlandı. Sabah, ESKKK genel kurulu, öğleden sonra da esnaf odasının seçimli genel kurulları yapıldı.
Divan Başkanlığını 1.Bölge Birliği ESKKK Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceyhan ESKKK ile Kasaplar Esnaf Odası Başkanı İbrahim İkidağ’ın yaptığı İmamoğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Olağan Genel Kurulu’da divan yardımcılıklarını da Kuzey Adana ESKKK Başkan Yardımcısı Tahir Alparslan ile Kooperatif Üyesi Sezgin Çağlar Aydın üstlendiler.
Tek listeyle girilen seçimde, Başkan Hüseyin Sert, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Yiğit, Osman Dede, Kubilay Koca, Mehmet Duygulu, Mahmut Kılıçlı, Abdullah Kara, Denetim Kurulu Üyeleri; Emine Birdoğan, Fuat Bayraktar, Gülay Demir’in isimleri ayrı ayrı okunarak üyelere duyuruldu. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada, oyların tümünü alan Başkan Sert ve ekibi esnaf odasında da 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: