Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek ve Kabzımallar Odası Başkanı Şefik Özbey, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret edip, esnafların sorunlarını aktardı.
AESOB Başkanı Nihat Sözütek ve Kabzımallar Odası Başkanı Şefik Özbey, ziyaretleri sırasında yaptıkları açıklamalarda, birlik yönetimince gerçekleştirilen faaliyetler ile esnafın çeşitli konulardaki talep ve beklentileri hakkında Vali Demirtaş’a bilgiler verdi.
Sıkça gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden sorunların çözümü konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı kendisine teşekkür eden Sözütek ve Özbey ile yönetim kurulu üyelerinin şahsında, tüm esnaf kesimine selamlarını ileten Vali Demirtaş ise yaptığı açıklamada, esnaf temsilcilerinin dile getirdikleri hususların ve beklentilerin takipçisi olacağını ifade etti.
Sözütek ve Özbey ile yönetim kurulu üyelerinin Vali Demirtaş’ı ziyareti, esnaf kesiminin genel durumuna ilişkin çeşitli değerlendirmelerin yapılması ve görüş alış verişinde bulunulmasıyla sürdü.
Yorumlar
Kalan Karakter: