HAYDAR ŞENGÜL
ADANA (GÜNAYDIN) – 2003 yılında Adana’da başlayan süreçte 8 Şubesiyle hizmet veren Bay Badem büyük bir firma oldu. Şekerleme sektörüne giren Ufuk Serkan Dayıoğlu, ürün portföyüne gün ve gün artırarak yeni ürünler katmanın heyecanını yaşıyor. Hijyenik şartlarda, kaliteden hiç taviz vermeden üretimine devam eden Bay Badem, 1996 yılında, 5 kişiyle çalışan şu anda 50 kişiyle üretime devam eden büyük bir kuruluş oldu. Kuruyemişten, Lokuma, cezerye, kuru meyveler, baharat, kahve, bakliyatlardan oluşan ürün portföyü, Türkiye’nin birçok ilindeki seçkin marketlerinde tüketicileriyle buluşuyor.
Ufuk Serkan Dayıoğlu, “Bay Badem Şekerleme olarak, sektörümüzde bir markayız. Bunun bilincinde olduğumuz için, başladığımız günden beri kaliteden hiçbir şekilde ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, hijyenik şartlarda deneyimli, uzman ve yetişmiş kadromuzla, sağlıklı, kaliteli ve güvenilir ürünler üretmeye devam ediyoruz. Her geçen gün rekabetin arttığı ortamda, gıda sektörünün gelişmesine paralel olarak, bizde kendimizi ve personelimizi her şartta piyasaya adapte edebilmek ve yeni ürünler geliştirebilmek için gerekli bütün çalışmalarımızı yapıyoruz. Şekerleme çerez ve cezerye, dünyada herkesin birbirine hediye olarak götürdüğü ürünlerdendir. Şekerleme’nin bütün ürünleri, kaliteli ve hijyenik şartlarda üretilip Türk damak tadının vazgeçilmez kalitesiyle müşterilerimize sunmaktayız.” dedi
Şubelerinin merkez Saydam, Hacı Bayram, Yamaçlı şubesi, Tellidere, 19 Mayıs, Kozan yolu, Mersin Toroslar ve Mersin Erdemli şubeleri olduğunu belirten Dayıoğlu, işletmenin Soner Kurşun ve Halil İbrahim Köse tarafından idare edildiğini söyledi.
Dayıoğlu, “Misyonumuz, üretmekte olduğumuz gıda ürünlerini en iyi kalite ve standartlarına en uygun olarak üretip tüketiciye sunmak, vizyonumuz ise var olan ürün portföyümüzü genişletip diğer ürün çeşitlerinde de kaliteyi ve ucuzu bir arda sunabilmektir.” şeklinde konuştu
Yorumlar
Kalan Karakter: