Adana’da tiyatroya can veriyorlar
Ekol Casting Tiyatro’nun yetiştirdiği tiyatrocular ‘Temizliğin Fendi Koronayı Yendi’ ile ‘Şakacı Tilki’ oyunlarını sergilediler.
Yayınlanma :
14.10.2021 11:35
Güncelleme :
14.10.2021 11:35


ADANA(GÜNAYDIN)
Adana’da kurulu Dizi , Reklam , Sinema ve Organizasyon Ajansı Ekol Casting Tiyatro’nun yetiştirdiği tiyatro öğrencileri Yüreğir’de ‘Temizliğin Fendi Koronayı Yendi’ ve Seyhan’da ‘Şakacı Tilki’ çocuk oyunlarını oyunlarını başarıyla sergiledi.
Ekol Casting Adana’da tiyatroya ilginin artması için çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı uygulamali tiyatro kursunda Ekol Casting Tiyatro’nun sahibi Müzeyyen Nartoğlu eğitmen olarak Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri’ne eğitim verdi. Dört ay süren kursta Tevfik Umut Gökçe, Meltem Doğan, Merve Bubacan, Selin Demirkıran ve Burcu Sancar, aldıkları eğitimin sonunda büyük bir başarı gösterdi. Profesyonel tiyatroculara taş çıkarterek Yüreğir Mevlana Kültür Evi’nde ‘Temizliğin Fendi Koronayı’ yendi adlı çocuk oyununu başarıyla sergiledi.
Bu arada Ekol Casting’in tiyatro grubu da Seyhan belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte ‘Şakacı Tilki’ isimli oyunu Karakuyu Köyü’nde sergiledi. Köydeki çocuklar zaman zaman oyuna eşlik ederek güzel bir gün geçirdi.
Ekol Casting Tiyatro’nun sahibi Müzeyyen Nartoğlu, tiyatro oyunlarının sergilenmesinde kendilerine imkan sağlayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyet Halk Eğitim Müdürü Levent Turan, Müdür Yardımcısı Mustafa Bozan, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ramazan Artuk Süer ile emeğe geçen herkese teşekkür etti. Nartoğlu, “Adanamızda son yıllarda sanata ve tiyatroya verilen destek oldukça sevindirici. Bizler, düşük maliyetli destekler de olsa nelerin yapılabileceğini göstermiş olduk. Amatörce başlayan ve oyunculuklarını kısa bir süre içerisinde alan çocuklarımızın başarılı oyunlar sergilemeleri küçümsenemeyecek bir başarıdır. Tiyatroya verilen bu destek tiyatromuzun gelişmesinde önemli bir katkı sağlamaktadır. Yeni etkinlikler için hazırlıklarımız sürüyor” dedi.
Ekol Casting Tiyatro olarak sadece Adana’yı değil, tüm Türkiye’yi bir çalışma sahası olarak gördüklerini ifade eden Nartoğlu, çalışmaları hakkında şunları söyledi:
“Siz değerli müşterilerimizden aldığımız destek ile sürekli kendimizi yenileyerek iş ayrımı yapmadan, yapabileceklerimizin sınırlarını zorlayarak, hayal gücümüzle yolumuzu aydınlatarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca; fuar vb. organizasyonlarda, tanıtım, marketing aktivitelerinde, lansman ve eventlerde, katalog çekimlerinde çalışan; hostes, model &manken, fotomodel kadrosuyla, reklam ve dizi &film çekimlerinde casting biriminde ki oyuncu kadrosuyla size en iyi hizmeti vermekteyiz. Profesyonel teknik ekipmanlarımız ile günümüzün teknolojisini takip edip uygulamalarımızda yer vererek kaliteli hizmet sunmaya çalışmaktayız. “
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: