HAYDAR ŞENGÜL
Adana'da kebap denilince akla gelen iki isim Hakan Tanyer ve İsmail Türksev müşterilerini lezzetin doruklarına çıkartıyor. Tanyer ve Türksev, "Hakan Dostlar Kebap Salonu'na gelenler farkımızı anında fark eder. Çünkü bu lezzetleri başka hiçbir yerde bulamazsınız." dedi.
Açıldığı günden beri yaptıkları lezzetli kebap çeşitleri ile gündeme gelen Hakan Dostlar Kebap Salonu, güler yüzlü personeli ve hijyene önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor.
Lezzetli kebap çeşitleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden muhteşem ikili, hizmette sınır tanımıyor. Temizlik ve hijyen yönünden gönül rahatlığı ile tercih edilecek yerlerden olan Hakan Dostlar Kebabı’nın, ortakları Hakan Tanyer ve İsmail Türksev, tüm ızgara çeşitleri ve acılı Adana Kebabı ve şalgam suyunun birbirinden ayrılmaz iki önemli lezzet olduğunu söyledi.
ADANA KEBABININ SIRRI ZIRHTA
Hakan Dostlar Kebabı’nın güler yüzlü ustası olan İsmail Usta ise kendisinin 22 yıldır kebap ustası olduğunu belirterek, “22 yıldır bu işi yapıyorum. Adana kebabını el ile zırhta çekilen el kıymasıyla yapıyoruz. Kebabımızın kuyruk yağını da zırhta çekiyoruz. Biberimizi de elle çekiyoruz. Kuzu etinden yapıyoruz. Tuz ve biberimizi kıymamızla karıştırırız. Bu işin lezzetini veren zırhla çekilmesidir bir de bu işe sevginizi koymanız gerekir" dedi
Kullandıkları malzemeye çok önem verdiklerini dile getiren Hakan Tanyer, “Biz emeğimize de yemeğimize de sevgimizi katıyoruz. Adana kebabı etinin içine sadece baharat konulur ve onu zırhla çekerken şişe takarken işin başından başlayan süreçte hep sevgimiz yer alır. Yani işimizi severek yapıyoruz. İşimizi severek yapınca lezzet de kaçınılmaz oluyor. Müşterilerin taleplerine göre şişler hazırlanır zırhlanan etler çok bekletilmez taze taze şişlenir mangala gider ve sonra servise hazır olur. Sonra müşterilerimizin afiyetle yemelerini sağlarız. Bizim için en önemlisi müşterilerimizin dükkânımızdan memnun ayrılması. Güler yüzlü personel ve deneyimli ustalarla hizmet veriyoruz. O yüzden ne lezzetimizden ne de müşteri memnuniyetimizden asla ödün vermeyiz.” diye konuştu
İKİ KATLI AİLE YERİMİZ İLE HİZMET VERİYORUZ
İki katlı nezih bir aile ortamının da çalışmalarını sürdüren Hakan Dostlar Kebap hakkında bilgiler veren Tanyer, “Mekanımız iki katlıdır. Aile yerimiz mevcut. Kendi fırınımızda ekmeklerimizi yapıyoruz. Toplu yemek siparişleri alıyoruz. Geniş salonumuzu yemekli toplantı ve özel günlerde müşterilerimiz kullanabiliyorlar.” şeklinde konuştu.
ACILI ADANA KEBABI VE ŞALGAMI BİR ARADA
Tanyer, "Adana deyince akla gelen iki şey Adana Kebabı ve Şalgam her biri birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerle değerli Adanalı hemşerilerimizi bu lezzetleri tattırmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Kiremithane Mahallesi Dadaloğlu Bulvarı üzerindeki mekanımıza tüm Adanalıları davet ediyorum. Bizim mekanımız dostlarımızın mekanıdır. Tüm Adanalı dostlarımızı kebap çeşitlerimizden tatmaya bekleriz.” ifadesini kullandı.
HİJYENE ÖNEM VERİYORUZ
Kendisinin de kebap ustası olduğunu hatırlatan Tanyer, “Ben kebap ustasıyım ama tabi ki benden daha tecrübeli ustamız işin başında. 22 yıllık usta olan İsmail ustamız kebaplarımızı yapıyor. Bizim için sağlıklı ürünler sunmak birinci önceliğimizdir. İşyerimiz de hijyen konusuna çok dikkat ediyoruz. Gelen müşterilerimiz bunları yakından görüyor. Gönül rahatlığıyla kebap çeşitlerimizden yiyerek mekanımızdan ayrılıyorlar.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Adana'da kebap denilince akla gelen iki isim Hakan Tanyer ve İsmail Türksev müşterilerini lezzetin doruklarına çıkartıyor. Tanyer ve Türksev, "Hakan Dostlar Kebap Salonu'na gelenler farkımızı anında fark eder. Çünkü bu lezzetleri başka hiçbir yerde bulamazsınız." dedi.
Açıldığı günden beri yaptıkları lezzetli kebap çeşitleri ile gündeme gelen Hakan Dostlar Kebap Salonu, güler yüzlü personeli ve hijyene önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor.
Lezzetli kebap çeşitleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden muhteşem ikili, hizmette sınır tanımıyor. Temizlik ve hijyen yönünden gönül rahatlığı ile tercih edilecek yerlerden olan Hakan Dostlar Kebabı’nın, ortakları Hakan Tanyer ve İsmail Türksev, tüm ızgara çeşitleri ve acılı Adana Kebabı ve şalgam suyunun birbirinden ayrılmaz iki önemli lezzet olduğunu söyledi.
ADANA KEBABININ SIRRI ZIRHTA
Hakan Dostlar Kebabı’nın güler yüzlü ustası olan İsmail Usta ise kendisinin 22 yıldır kebap ustası olduğunu belirterek, “22 yıldır bu işi yapıyorum. Adana kebabını el ile zırhta çekilen el kıymasıyla yapıyoruz. Kebabımızın kuyruk yağını da zırhta çekiyoruz. Biberimizi de elle çekiyoruz. Kuzu etinden yapıyoruz. Tuz ve biberimizi kıymamızla karıştırırız. Bu işin lezzetini veren zırhla çekilmesidir bir de bu işe sevginizi koymanız gerekir" dedi
Kullandıkları malzemeye çok önem verdiklerini dile getiren Hakan Tanyer, “Biz emeğimize de yemeğimize de sevgimizi katıyoruz. Adana kebabı etinin içine sadece baharat konulur ve onu zırhla çekerken şişe takarken işin başından başlayan süreçte hep sevgimiz yer alır. Yani işimizi severek yapıyoruz. İşimizi severek yapınca lezzet de kaçınılmaz oluyor. Müşterilerin taleplerine göre şişler hazırlanır zırhlanan etler çok bekletilmez taze taze şişlenir mangala gider ve sonra servise hazır olur. Sonra müşterilerimizin afiyetle yemelerini sağlarız. Bizim için en önemlisi müşterilerimizin dükkânımızdan memnun ayrılması. Güler yüzlü personel ve deneyimli ustalarla hizmet veriyoruz. O yüzden ne lezzetimizden ne de müşteri memnuniyetimizden asla ödün vermeyiz.” diye konuştu
İKİ KATLI AİLE YERİMİZ İLE HİZMET VERİYORUZ
İki katlı nezih bir aile ortamının da çalışmalarını sürdüren Hakan Dostlar Kebap hakkında bilgiler veren Tanyer, “Mekanımız iki katlıdır. Aile yerimiz mevcut. Kendi fırınımızda ekmeklerimizi yapıyoruz. Toplu yemek siparişleri alıyoruz. Geniş salonumuzu yemekli toplantı ve özel günlerde müşterilerimiz kullanabiliyorlar.” şeklinde konuştu.
ACILI ADANA KEBABI VE ŞALGAMI BİR ARADA
Tanyer, "Adana deyince akla gelen iki şey Adana Kebabı ve Şalgam her biri birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerle değerli Adanalı hemşerilerimizi bu lezzetleri tattırmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Kiremithane Mahallesi Dadaloğlu Bulvarı üzerindeki mekanımıza tüm Adanalıları davet ediyorum. Bizim mekanımız dostlarımızın mekanıdır. Tüm Adanalı dostlarımızı kebap çeşitlerimizden tatmaya bekleriz.” ifadesini kullandı.
HİJYENE ÖNEM VERİYORUZ
Kendisinin de kebap ustası olduğunu hatırlatan Tanyer, “Ben kebap ustasıyım ama tabi ki benden daha tecrübeli ustamız işin başında. 22 yıllık usta olan İsmail ustamız kebaplarımızı yapıyor. Bizim için sağlıklı ürünler sunmak birinci önceliğimizdir. İşyerimiz de hijyen konusuna çok dikkat ediyoruz. Gelen müşterilerimiz bunları yakından görüyor. Gönül rahatlığıyla kebap çeşitlerimizden yiyerek mekanımızdan ayrılıyorlar.” şeklinde açıklamalarda bulundu.