Haydar ŞENGÜL
‘DENEYİMLİ, TECRÜBELİ KAMU YÖNETİCİSİ’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile birlikte Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Vali Köşger'e, yeni görevinde başarılar dileyerek şeref defterini imzalayan Çelik, "Bu yeni dönemde Adana Valisi olarak görev yapacak olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Kendileri çok deneyimli devlet adamı, tecrübeli kamu yöneticisi. Bu nedenle Adana'mıza yeni dönemde büyük değerler katacağına inancımız tamdır." diye konuştu.
ŞAMPİYONLARI TEBRİK ETTİ
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanmasından dolayı tebrik eden Çelik, şunları söyledi: "Ülke olarak her alanda Türkiye Yüzyılı'na girmenin yeni başarılarıyla seviniyoruz, bununla gurur duyuyoruz. Dün, A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, Avrupa'nın en büyüğü olduğunu göstererek, Türkiye Yüzyılı'nın, kadınların yüzyılı olduğunu bir kere daha ispat etti. İnşallah biz de buralarda görev yapanlar olarak, Adana'mızın Türkiye Yüzyılı'na, Türkiye Yüzyılı'nın da Adana'ya vereceği katkılar bakımından hep beraber çalışmaya devam edeceğiz."
‘BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM’
Çelik, Adana'ya her gelen yöneticinin değerli katkılarda bulunduğunu belirterek, "Sayın Valimizin bir şansı da Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcında memleketimizde görev yapacak olmasıdır. Bereketli Çukurova'nın kendisine ve memleketimize bereket getirmesini diliyor, tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: