Adana’nın yöresel lezzetleri tanıtıldı
Turizm öğrencileri Culinary Forumuna katıldı
Yayınlanma :
28.04.2022 10:37
Güncelleme :
28.04.2022 10:37


Adana gastronomisini tanıtmak amacıyla oluşturulan ekipte ÇÜ MYO Müdürü Prof. Dr. Oya Berkay Karaca, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi Turizm Müdürü İlhan Taş, ÇUKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Zaimoğlu, Sheraton Adana Genel Müdürü Can Akşit, Park Zirve & Zaimoğlu Genel Müdürü Çetin Songüler, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Koray Türk, Çukurova Aşçılar Derneği Başkanı Ömer Orak ve Üyesi Fatma Çıkla ile birçok ünlü şeflerle, mesleki lise öğrencileri ve eğitmenleri katıldı.
Forumda Adana Büyükşehir Belediyesi destekleriyle hazırlanan Adana Standında Adana Kebabı başta olmak üzere yüksük çorbasından adana böreğine, nohutlu kuru biber ve patlıcan dolmasından sarımsaklı köftesine, içli köftesinden şalgamına birçok lezzet ikram edilerek foruma katılan katılımcılar ve genç şeflerin Adana Lezzetleriyle buluşması ve tanıtımı da sağlandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: