HAYDAR ŞENGÜL
ADANA (GÜNAYDIN) – AK Parti’nin önceki dönem Adana Milletvekili Fatma Gürkan Zopçuk, yapılan tüm anketlerde Adana’dan açık ara Evet çıkacağını gösterdiğini söyledi. Bu referandumda Adanalının kararının Evet olacağını dile getiren Zopçuk, “Hiçbir ayrım yapmadan her kesimle görüşüyorum. Kırsalda ve kent merkezinde bir sıkıntımız yok. Adanalılar Türkiye’nin her yönden gelişip kalkınması için Evet diyecek.” dedi.
Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, İmtiyaz Sahibi Aytekin Uçar ile görüşen AK Parti’nin önceki dönem Adana Milletvekili Fatma Gürkan Zopçuk, “Bu referandumda Türkiye’nin geleceğini onaylayacağız. Bu yönüyle verilen bütün Evet oyları büyük önem taşıyor.” diye konuştu.
BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORUZ
Avrupa’nın birçok kentinde sandık müşahitlerini eğittiklerini ve Avrupa’dan büyük oranda Evet kararı çıkacağına inandığını vurgulayan Zopçuk, “Yılların verdiği bir deneyim var. Bu yönüyle ben birebir görüştüğüm vatandaşlarımızı rahatlıkla ikna ediyorum. Hatta kararı Hayır olan çoğu kişiyle görüştüm. Bunun Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren çok önemli bir referandum olduğunu anlattım. İkna ettim. Çünkü halkımıza doğruları anlatıyoruz. Halkımızın karşısına makul bir düşünce ile çıktığında seni dinliyor. Onlara neden Evet diyeceğimizi anlattım. Büyük ilgi gösterdiler. Göreceksiniz, bu referandumda beklenenden daha çok Evet oyu çıkacak.” şeklinde konuştu
SÜREKLİ HALKIN ARASINDAYIM
AK Parti’nin güçlü bir referandum ekibi bulunduğunu dile getiren AK Parti’nin önceki dönem Adana Milletvekili Fatma Gürkan Zopçuk, “Bazen referandum ekibi ile bazen de tek katılıyorum seçim çalışmalarına ama sürekli halkın arasındayım. Adanalının nabzını tutuyorum. Ben yer ayrımı yapmıyorum. Bir gün kent merkezindeysem, diğer gün Pozantı’nın Dağdibi köyünde Evet için sokak sokak geziyorum. Adana merkezde olduğu kadar kırsal da da referandum çalışmalarımız iyi gidiyor. Arkadaşlarımız sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar sokak sokak gezip Evet’i anlatıyorlar. Elbette bu mücadeleler karşılıksız kalmayacak.” ifadesini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: