AK Parti Adana Teşkilatı rekora koşuyor
Yeni üye kampanyasında hedeflenen rakam üçe katlandı.
Yayınlanma :
20.09.2021 09:48
Güncelleme :
20.09.2021 09:48


AK Parti Adana İl Teşkilatı, 1 Eylül'de 'Her ay, her sandıkta en az bir yeni üye' sloganıyla başlattığı yeni üye seferberliğinde, 18'inci günde hedeflenen 5 bin yeni üye rakamını geçerek 7 bin 781'e ulaştı. Yeni bir rekora koşan AK Parti Adana Teşkilatı, eylül ayı hedefini 15 bin yeni üye olarak güncelledi.
YOĞUN İLGİ
AK Parti Adana İl Başkanlığı'nın 15 ilçede 'Her ay, her sandıkta en az bir yeni üye' sloganıyla başlattığı üye seferberliği yoğun ilgi görüyor. AK Parti'nin Adana'daki üye sayısını 350 bine çıkarmayı hedeflenen kampanyanın daha ilk 7 gününde bin 895 seçmen AK Parti'ye teveccüh göstererek üyelik kaydını yaptırmıştı.
8 BİNE ULAŞTI
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, "Genel Merkezi'miz tarafından başlatılan 'Her Ay Her Sandıkta Bir Yeni Üye' kampanyasında Adana'mızda her ay sandık sayımız olan 4 bin 895 üye hedefini 5 bin yeni üye olarak belirlemiştik. AK Parti Adana Teşkilatı olarak yeni bir rekora koşuyoruz. Üye seferberliğinin 18'inci gününde belirlediğimiz hedefi geçerek yeni üye sayımız 7 bin 781'e ulaştı.
Yumurtalık İlçe Teşkilatımız 222 yeni üye, Ceyhan İlçe Teşkilatımız bin 24 yeni üye, İmamoğlu İlçe Teşkilatımız 181 yeni üye, Seyhan İlçe Teşkilatımız 3 bin 314 yeni üye, Sarıçam İlçe Teşkilatımız 664 yeni üye, Yüreğir İlçe Teşkilatımız bin 494 yeni üye, Aladağ İlçe Teşkilatımız 57 yeni üye, Tufanbeyli İlçe Teşkilatımız 40 yeni üye, Pozantı İlçe Teşkilatımız 39 yeni üye, Saimbeyli İlçe Teşkilatımız 29 yeni üye, Feke İlçe Teşkilatımız 32 yeni üye, Karataş İlçe Teşkilatımız 35 yeni üye, Kozan İlçe Teşkilatımız 175 yeni üye, Çukurova İlçe Teşkilatımız 450 yeni üye, Karaisalı İlçe Teşkilatımız 25 yeni üye kaydı yaptı.
Öncelikle AK Parti ailemize üyelik kayıtlarını yaptıran kıymetli hemşehrilerimize aramıza hoş geldiniz diyorum. Fedakarca çalışan özellikle hanım kardeşlerimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
YENİ HEDEF 15 BİN YENİ ÜYE
Eylül ayı için yeni hedef belirlediklerini belirten Başkan Ay,
"Kıymetli hemşehrilerimizin talepleri ve teşkilatlarımızın yoğun istekleri doğrultusunda eylül ayı hedefimizi 15 bin yeni üye olarak güncelledik. İnşallah eylül ayı sonu itibariyle 15 bin yeni üye yaparak ADANA SEÇMENİNİN YÜZDE BİRİNİ BİR AY GİBİ KISA SÜREDE AK Parti ailemize üyeliklerini gerçekleştirmiş olacağız.
Teşkilatlarımızın birlik ve beraberlik içerisindeki azimli ve gayretli çalışmalarının yanı sıra Adanalı hemşehrilerimizin AK Parti'mize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan teveccühleri sayesinde Adana'yı AK Parti'mizin kalesi yapacağız" şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: