Akay’dan Toroslar Federasyonu’na destek
Yayınlanma :
08.06.2021 08:42
Güncelleme :
08.06.2021 08:42


Federasyon Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu Özcan Aladağ, Levent Karaömerlioğlu, Yaşar Usanmaz’ın yanı sıra projenin hayata geçirilmesinde önemli katkılar koyan Prof. Dr. Oya Işık, Prof. Dr. Nuriye Say ve Prof. Dr. Kubilay Vursavuş, proje hakkında Başkan Akif Akay’a bilgiler sundular.
Çukurova Üniversitesi ile İtalya’dan bir proje ortağının da yer aldığını belirten Federasyon Başkanı Cenap Erol, “Amacımız zengin bir mutfağa sahip olan kentimizin gastronomi konusunda ön plana çıkmasına katkı koymaktır. Projemizin başarıya ulaşmasında Seyhan Belediyesi’nin de bizlerin yanında olmasını temenni ediyoruz” dedi. Başkan Akif Akay ise bu gibi kent yararına olan her hizmette belediye olarak katkı koymaktan mutluluk duyacaklarının müjdesini verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: