Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu, yeni sezonunu 12 sanatçının eserlerinden oluşan “Yeni Yol Lomografi” sergisi ile açtı. Sanat ve cemiyet hayatını bir araya getiren muhteşem sergi yoğun ilgi gördü. Sergide her sanatçıya bir video alanı oluşturarak 12 ayrı gösteri bir anda sunuldu.
Sezona muhteşem bir sergiyle “Merhaba” diyen Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu, sanatseverleri bir araya getirdi. Sergide konuşan Başkan Tansu Hastürk, “2017-2018 sezonunun ilk etkinliğinde biz yeni yönetimin de ilklerinden olan Yeni Yol Lomografi sergisi ile sanatseverlerin karşısında olmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi. .
Sergilerinin çağdaş sanatın fotoğrafa etkisini gösterdiğini kaydeden Başkan Hastürk, şöyle devam etti: “Altınoran'ın yenilikçi ve multidisipliner sanat anlayışını bundan sonraki tüm etkinliklerimizde görebileceksiniz. Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve Altınoran üyelerinin gücü ile başarılı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz bir aileyiz, hepimiz her yerdeyiz”.
Altınoran Düşünce ve Sanat Platformunun düzenlediği sergide Ayşe Ateşoğlu, Aylin Sofuoğlu, E.Kuzey Akten, Gülsüm Ünal, Haluk Uygur, Hanife Uygur, İnci Turan, İsmail Ökke, Nesrin Karataş, Nihal Nursal, Pelin Emrahoğlu ve Semiran Bahçivan’ın eserleri yer aldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: