Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4 Mayıs’ta Türkiye genelinde başlattığı saha çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Karaisalı ilçesinde ilçe yönetimi ile birlikte vatandaşlarla buluştu, ilçe esnafını ziyaret etti.
“TANBUROĞLU’NUN İKİNCİ DURAĞI KARAİSALI OLDU”
Karaisalı’nın ekonomik, sosyal ve altyapı alanındaki ihtiyaçlarına dikkat çeken Tanburoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yalnızca seçim dönemlerinde değil, her zaman sahada olacağız. Geçtiğimiz gün Adana’da merkez ilçelerde hemşehrilerimizle buluşmuştuk, bugünde Karaisalı’dayız. Burada vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyip, çözüm önerilerimizi paylaşacağız. Karaisalı’nın kalkınması ve hak ettiği hizmetleri alması için mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
“ÖRGÜTLÜ VE PLANLI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”
Ziyaret programı kapsamında partililerle de değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Tanburoğlu, “Örgütlü mücadele ile başarıya ulaşacağız. Karaisalı ilçemizde yönetici ve üyelerimizle birlikte hane ziyaretleri planlaması, sandık sorumluları organizasyonu ve saha çalışmaları gündemiyle toplandık. Görüyoruz ki Karaisalı’da CHP güçleniyor ve iktidar yolculuğumuzda vatandaşlarımızla beraber ilerliyoruz. Örgütlü ve planlı mücadele edersek başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Adana’da 15 ilçede ve mahallelerde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: