Olay Adana'nın Yüreğir ilçesi Yakapınar Geçitli Mahallesi'nde meydana geldi. 29 yaşında olduğu öğrenilen Selma C. adlı kadın sabah kocası çalışmak için tarlaya gittikten sonra henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet getirip yaşları 6 ile 12 arasında değişen çocukları Mahmut, Semanur ve Emin'in başlarını bıçakla kesip öldürdü. Vahşetin ardından kadın bileklerini keserek intihara kalkıştı.
Adli tıp kurumuna kaldırılan çocukları cesetleri, yapılan otopsinin ardından akşam saatlerinde acılı aileye teslim edildi. Acılı aile cenazelerini Yakapınar Geçit Mahallesi’ndeki mezarlığa defnedileceği öğrenildi.
Anneleri tarafından öldürülen çocukları cenazeleri ailesine teslim edildi
Öldürülen çocukları cenazeleri ailesine teslim edildi..
Yayınlanma :
22.10.2018 09:49
Güncelleme :
22.10.2018 09:57


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: