Avukatlık mutluluğu
Stajlarını tamamlayan 3 yeni avukat daha Adana Barosu’na katıldı
Yayınlanma :
03.03.2020 09:01
Güncelleme :
03.03.2020 09:01


ADANA(GÜNAYDIN)-Adana Barosu’nda stajlarını tamamlayan 3 yeni avukat ruhsatlarını alarak mesleğe başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.
Adliyedeki başkanlık odasında yapılan ruhsat töreninde konuşan Adana Baro Başkanı Veli Küçük, genç meslektaşlarını kutladı ve tavsiyelerde bulundu. Baro Başkanı Küçük, yeni meslektaşlarının aralarına katılmasıyla 'avukatlık ordusunun' çok daha güçleneceğine, avukatlık mesleğine katkı koyacaklarına ve hakkıyla da mesleklerini ifa edeceklerini kaydetti.
Daha sonra yeni avukatlar ; Sidar Seyhan, Abdullah Aktaş ve Duygu Sıtkı meslek yemini edip ardından ruhsatlarını aldı. Yeni avukatlara cübbelerini ise yanlarında staj yaptıkları avukatlar giydirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: