Gold Film’in eylül ayı için düşündüğü ve Kanal D'de ekrana gelecek dizinin hazırlık çalışmaları başladı. Dizinin adı henüz netlik kazanmadı ancak dizinin baş rolü için sevilen oyuncu Ayça Bingöl ile görüşmeler sürüyor.
Hem Adana hem de İstanbul’da 2 gizli aile yaşamı sürdüren bir adamın, Adana’da ki ailesini istanbul’a getirmesini; İstanbullu sosyetik kadın, Anadolulu mütevazi kadının ve çocuklarının çekişmeleri anlatılacak. Konu tanıdık gelse de izleyiciye ters köşe yaptıracak çok farklı konuların hikayede işleneceği belirtildi.
Ayça Bingöl'den yeni dizi sürprizi
Kanal D nin yeni dizisi için ünlü oyuncuya teklif götürüldüğü ortaya çıktı.
Yayınlanma :
16.03.2015 22:22
Güncelleme :
16.03.2015 22:22


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: