Genel Merkezi Ankara’da olup, Türkiye genelinde 106 şubesi bulunan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Adana İl Başkanı Emekli Astsubay Ali Ayyıldız, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş’in ev sahipliği yaptığı ziyarette; TEMAD Adana İl Başkanı Emekli Astsubay Ali Ayyıldız, 2. Başkan Duran Fırat, Eğitimci kökenli Avukat Volkan Tarık Çay ve Sürekli Basın Kartı Sahibi Gazeteci Yaşar Kara’da hazır bulundu.
Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay illerini içeren bölgede görev alan olan Basın-Yayın ve Enformasyon Adana Bölge Müdürlüğünün Bölge Basınına yönelik çalışmaları kurum olarak bilgilendirilirken; Emekli Astsubaylara ve Adana’ya yönelik birçok sosyal sorumluluk projelerinden dayanışma ve kaynaşmaya uzanan bir dizi çalışmaların dillendirildiği bu görüşmede mesleki anlamda ülke ve bölge gündemi de değerlendirildi.
Ziyaret sırasında BYEGM Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş’e, TEMAD armalı şapka ve ajanda takdim edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: