Olay, Güngören Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi Mercan sokakta meydana geldi .İddiaya göre, 21 yaşındaki Susen Terzi ile erkek arkadaşı olduğu belirtilen aynı yaştaki Fatih Turan birkaç gün önce telefonda tartıştı. Fatih Turan saat 11.00 sıralarında genç kızın oturduğu apartmana giderek barışmak istediğini söyledi. Turan bir süre, Terzi'yi apartmanın merdivenlerinde barışması için ikna etmeye çalıştı. Barışmak istemediğini söyleyen genç kız, Turan tarafından silahla vuruldu. Turan belindeki silahı çıkartıp genç kızın vücuduna iki el ateş etti. Genç kız, apartmanın içinde kanlar içinde yere yığılırken, bir kuaförde çalıştığı belirtilen Turan aynı silahla önce karnına sonra da başına ateş ederek intihar etti.
Silah sesleri üzerine 5. kattaki dairelerinden apartman önüne inen Terzi ailesi kanlar içindeki kızlarını ambulans ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen genç kız hayatını kaybetti. Olay yerinde hayatını kaybeden Fatih Turan'ın cesedini incelemek üzere olay yerine Cumhuriyet Savcısı ve Olay yeri inceleme ekipleri geldi. Yapılan incelemenin ardından Turan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Genç kızın 2 gün önce erkek arkadaşı Fatih Turan ile telefonda tartışarak ayrıldığı öğrenildi.
BAKIN İNSANLARI NASIL VURUYORLAR
Terzi'nin hastaneden olay yerine gelen yakını Sonay Terzi, "Bakın insanları nasıl vuruyorlar. Söyleyin kimse kimseyle konuşmasın" diye tepki gösterdi.
Cinayetin nedeni ile ilgili olarak bilgiye sahip olmadıklarını söyleyen Terzi'nin başka bir akrabası da, bir basın mensubunun 'Susen Terzi'yi rahatsız ediyor muydu?' sorusuna, 'Etmiyordu. Etseydi önlemini alırdık' dedi.
Barışmayı kabul etmeyen kız arkadaşını öldürüp intihar etti
Telefonda kavga ettiği kız arkadaşı Susen Terzi ile barışmak için gittiği apartmanda dehşet saçtı. Barışmayı kabul etmeyen Terzi'yi silahla vuran Turan, sonra aynı silahla intihar etti.
Yayınlanma :
20.03.2015 13:34
Güncelleme :
20.03.2015 15:31


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: