Yaşadığımız asrın felaketi depremin izlerini silip yaralarını sarmaya çalışırken kafalar karıştı. Bu nedenle ev alabilmenin maddi karşılığından öncelikli hale gelen güven ve sağlamlık. Bunu anlayabilmenin ise tek yolu var. O da geçmişten günümüze süren çalışmaların neticesinde firmanın bilgi birikim ve tecrübesine bakılmalıdır.
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SÜREN BAŞARININ ADI
Geçmişten günümüze süren başarının adını koyacağımız bir firma olan Dizmanlar Group; başta TOKİ’ye olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında taahhüt ve yap-sat kapsamında yaptığı konutlar, Modern mimari ve konforun yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğu projelerle Adana Çukurova Bölgesinde devasa akıllı binaların üretimini yapıyor.
BİLGİ BİRİKİM TECRÜBE ŞART
DAİMFED Genel Başkan Yardımcısı ve Dizmanlar Group Başkanı Nihat Dizman, İnşaat Sektöründe bilgi, birikim ve tecrübenin şart olduğuna vurgu yaparak geçirdiğimiz deprem afetinin sonuçlarında bunu net olarak gözlemlediğimizi açıkladı. Nihat Dizman; “Biz Dizmanlar Group olarak, inşaat, sanayi, tarım, taahhüt, mimari ve lojistik sektöründe faaliyet göstererek ülke ekonomisine katma değer sağlıyoruz. Amelelikten (Sektörün ilk basamağından) başlayarak, Türkiye’nin en önemli inşaat şirketlerinden bir kurumuz. 35 yılı aşkın sürede binlerce konut, sanayi tesisi, alışveriş ve iş merkezleri, siteler, yollar ve 30 milyon m2 inşaat ve 40 bine yaklaşan konut projesi yapmış durumdayız. Bu amacı güderek insanlarımız hayallerindeki yuvalarına kavuşturmayı hedefliyoruz. Bu nedenle firmanın geçmişteki tecrübesi ve liyakatli işletmecilerini araştırmak şarttır.” İfadelerinde bulundu.
ADANA ÇUKUROVA DA MÜTHİŞ YAŞAM ALANLARI SUNUYORUZ
DAİMFED Genel Başkan Yardımcısı ve Dizmanlar Group Başkanı Nihat Dizman; “Adana Çukurova’da Form Prime projesi içerisinde bulunan home office bloğunda özgür ruhlu ofis alanları, Kalitenin tasarımla buluştuğu, prestijli ve üstün değerleri olan müthiş modern mimariyi yansıtan home Office yaşam alanları Form Prime’de Yoğun iş temposuna kısa bir ara verebileceğiniz fitness salonu, kafeterya, alışveriş merkezleri ve çeşitli donatılarla da düşlerinizdeki ayrıcalıklı ev ve çalışma alanlarına kavuşacakları binaları Çukurova yapıyoruz.” Açıklamalarında bulundu.
DAİMFED Genel Başkan Yardımcısı ve Dizmanlar Group Başkanı Nihat Dizman Ülkemizin bir daha bu tür felaketlerle karşılaşmaması için bilinçli davranılmasını ve Group olarak sosyal sorumluluğumuzun gereği insanlarımıza yardıma hazır olduklarını belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: