‘Bizi yapmadıklarımızla değil farklılıklarımızla kabullenin’
Yayınlanma :
04.04.2019 08:17
Güncelleme :
04.04.2019 08:17


ADANA (GÜNAYDIN) – Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, toplumun her kesiminde birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha çok güçlenmesi adına önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.
Kaymakam Bingöl, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Yüreğir Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.
Okul öğretmenleri ve idarecilerini verdikleri emeklerden ötürü tebrik eden Kaymakam Bingöl, özel çocukların en özel alanları ve okulları hak ettiğini belirterek, bunun sağlanması için elinden geleni yapacağını söyledi.
Bingöl, “Bizi yapmadıklarımızla değil yapabildiklerimizle ve farklılıklarımızla kabullenin ve sevin” diyerek tüm otizmliler adına topluma mesaj verdi.
Yüreğir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Kaymakam Oğuzhan Bingöl’e teşekkür ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: