HAYDAR ŞENGÜL Hayat, çocukluğundan beri alın teriyle çalışan insanların hep yüzünü güldürmüştür. Sabahın ilk ışıklarıyla işe başlayıp gece yarılarına kadar bitmek tükenmek bilmeyen bir azimle çalışanlar emeğinin karşılığını görmüştür aynı Mustafa Dağoğlu’nda olduğu gibi…Kebap sektörüne 12 yaşında çıraklık yaparak giren Dağoğlu, geçen zaman içerisinde kazandığı parayı daha da kıymetlendirdi.Çocukluğundan beri sektöre büyük emekler veren Dağoğlu’nun gayreti elbette karşılıksız kalmadı. Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Murat Yağmur, Dağoğlu’nu onur belgesi ile ödüllendirdi. ÇALIŞMALARINI TAKDİR ETTİ Dağoğlu’nun tablada başlayan iş serüveni 1990’lı yılların başında Keresteciler Sitesi içerisinde devam etti. O günlerde 3 kardeşi ile küçük bir baraka işe başlayan Dağoğlu, bugün 65 kişilik çalışanıyla adeta sektörün zirvesine oturdu. Bugün geldiği noktada başarısıyla, azmiyle ve yarattığı istihdamla adından söz ettiren Dağoğlu’nun emeği ve alın teri karşılıksız kalmadı.Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Murat Yağmur, Bol Kepçe Kebap Salonu’nun sahibi ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dağoğlu’nu onur belgesi vererek, çalışmalarını takdir etti. TABLADAN FABRİKAYA Mustafa Dağoğlu, iki şubesi ile devasa bir kebap fabrikası haline geldiklerini belirterek, “Bol Kepçe Kebap Salonu’nda bir kişilik porsiyonla iki kişi karnını çok rahat doyurabilir.” dediKebapları erkek kuzu etinden yaptıklarını, etleri de Büyükşehir Belediyesi mezbahasından veteriner kontrolünde aldıklarını anlatan Dağoğlu, “Kebap salonumuzda salata malzemeleri bekletilmeden kısa sürede masalara sunuluyor. Hijyen ve kaliteye önem veriyoruz. Güler yüzlü personelimiz ile hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu İKİNCİ ŞUBE SARIÇAM’DA İkinci şubenin Sarıçam Belediyesi karşısında hizmet verdiğini anlatan Mustafa Dağoğlu, burada da Cengiz, Tahir ve İbrahim Dağoğlu kardeşleriyle Adanalılara en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdiklerini söyledi.Dağoğlu, “Adana’da uzun yıllardır aynı yerinde müşterilerine hizmet veren Bol Kepçe Kebap Salonumuz dışarıdan gelen bürokrat, politikacı ve iş adamlarının da ilk adresi haline geldi. Adana dışından gelen konuklarımızı ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu DAMAK TADI ÖNEMLİ Uzun yıllar ustalarından almış olduğu terbiye ve ahlakla kebapçılığa farklı bir disiplin kazandırdıklarını söyleyen Mustafa Dağoğlu, “Geçmişte Adana kebabını nasıl yapıyorsak şimdide aynı lezzette ve kıvamda yapmaya devam ediyoruz. Bizim için damak tadı çok önemli. Bu nedenle kullandığımız malzemeden kebabı yapan ustalara, hatta servis yapan elemanlarına kadar çok titiz davranıyoruz. Müşteri bizim velinimetimizdir. Kapımızdan giren her müşteri bizim ev sahibimizdir.” dedi EMEĞİMİZE DE YEMEĞİMİZE DE SEVGİMİZİ KATIYORUZ Kullandıkları malzemeye çok önem verdiklerini dile getiren Mustafa Dağoğlu, “Biz emeğimize de yemeğimize de sevgimizi katıyoruz. Adana kebabı etinin içine sadece baharat konulur ve onu zırhla çekerken şişe takarken işin başından başlayan süreçte hep sevgimiz yer alır. Yani işimizi severek yapıyoruz. İşimizi severek yapınca lezzet de kaçınılmaz oluyor. Müşterilerin taleplerine göre şişler hazırlanır zırhlanan etler çok bekletilmez taze taze şişlenir mangala gider ve sonra servise hazır olur. Sonra müşterilerimizin afiyetle yemelerini sağlarız. Bizim için en önemlisi müşterilerimizin dükkânımızdan memnun ayrılması. Güler yüzlü personel ve deneyimli ustalarla hizmet veriyoruz. O yüzden ne lezzetimizden ne de müşteri memnuniyetimizden asla ödün vermeyiz.” diye konuştuBol Kepçe Kebap Salonu duayenlerinden olan Hakan Tanyer de uzun yıllar mekana geldiğini belirterek, bu kebabın lezzetinden asla vazgeçmediğini anlattı. ONUR BELGESİNİ HAK ETTİLER Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Murat Yağmur da mesleğini en iyi şekilde devam ettirmesi ve iş yerinin çalışma şartları koşulları uygun olması nedeniyle Bol Kepçe Kebap Salonu’nun onur belgesine layık görüldüğünü söyledi.Yağmur, Adana’da kebap sektöründe birbirinden değerli esnafların iş yaptığını belirterek, Bol Kepçe Kebap Salonu sahibi ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dağoğlu’nun da bu esnaflardan birisi olduğunu sözlerine ekledi.
ADANA
23 Nisan 2018 - 22:37
Bol Kepçe'ye onur belgesi
Kebap salonunun sahibi Mustafa Dağoğlu, iki şube ile devasa bir kebap fabrikası haline geldiklerini belirterek, “Bol Kepçe kebapta bir kişilik porsiyonla iki kişi karnını çok rahat doyurabilir.” dedi
ADANA
23 Nisan 2018 - 22:37