ADANA (GÜNAYDIN) - Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Adana Şubesi yönetim kurulu üyesi ve Ceyhan İlçe sorumlusu Rıdvan Akın, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Rıdvan Akın ziyaret de Başkan Boydak’a hayırlı olsun plaketi sundu.
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, TÜMSİAD Ceyhan sorumlusu Rıdvan Akın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hiçbir ayırım yapmadan Ceyhan’ın menfaatine olacak her türlü projede var gücü ile çalışacaklarını ve bu gayretlerine karşılık halkın da kendilerine yardımcı olacağına inandığını ifade etti. Plaket için Akın’a teşekkür eden Boydak, ’’ Amacımız Ceyhan’a hizmettir’’ dedi.
Rıdvan Akın’da konuşmasında, ‘’Ceyhan’ın güzelleşmesi ve kalkınması dileğimizdir. Görevinizin bilincinde olmanız, Ceyhan aşkınız, bizleri son derece mutlu etti. TÜMSİAD ailesi olarak, olumlu her projede yanınızdayız’’ açıklamasında bulundu.
Ziyarette, TÜMSİAD Ceyhan sorumlusu Rıdvan Akın’ın yanı sıra, Ceyhanlı işadamlarından; Yunus Çiftçi, Yasin Kahraman, Cumali Eren Oral, Mustafa Bulut ve Ali Kama hazır bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: