'Bu bebek bizim değil'
Zekiye- Şener Ok çiftinin Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde kız çocukları dünyaya geldi. Doğum öncesi bebekleri ile ilgili tüm sonuçlar için 'Normal' raporları verildiği belirtilen aileye dünyaya gelen bebeğin tedavisi olmayan 'Turner Sendromu' hastalığı olduğu belirtilirce aile çocuğun kendilerinden olmadığı ve hastanede bebeklerinin karıştırıldığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Yayınlanma :
29.01.2015 14:00
Güncelleme :
29.01.2015 14:00


Baba Şener Ok, doğumdan önce yapılan tüm testlerin normal olduğunu öne sürerken şöyle dedi:
"Doğumdan önce yapılan testler normal olarak tespit edilirken doğumdan sonra yapılan değerlendirmelerde yüksek değerli bir hasta olduğu söylendi. Hastaneye yetkililerine çocuğun benim olmadığını söyleyerek yazılı dilekçe verdim. Ardından Cumhuriyet savcılığına şikayette bulundum. Aynı zamanda Kamu Hastaneleri Birliği, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve ayrıca TBMM'de Kocaeli milletvekillerini bilgilendirdim. Ayrıca Darıca Kaymakamlığı ve Kocaeli Sağlık Gurup Başkan Vekilliğine evrakları teslim ettim."
"DNA TESTİ İSTİYORUM"
Şener Ok şüphelerinden kurtulmak için DNA testi yaptırmak istediğini belirterek söyle devam etti:
"Sosyal Hizmetler, tedavisi olmayan ölümcül hastalık yüzünden bebeği istiyor. Ancak ben öncelikle DNA testi yaptırmak istiyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. DNA testi için başvurdum. Mahkeme kararıyla Savcılık Adli Tıp Kurumu'na bir an önce gönderirse içimdeki şüpheler ortadan kalkacak."
Hastane yetkilileri, bebeğin değiştirilmesinin imkansız olduğunu, yapılacak DNA testi sonuçlarının beklenmesi gerektiğini söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: