Bünül'den Kızılay ve Diyanet Vakfı'na kurban bağışı
Yayınlanma :
29.07.2020 15:36
Güncelleme :
29.07.2020 15:16


Kızılay Ceyhan Şube Başkanı Adil Turnalı ve Diyanet Vakfı Ceyhan Şube Başkanı Ali Memiş kurumlarına hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan yardımların mutluluk verdiğini, bağışların kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini, birlik ve beraberliği artırdığını belirterek, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'e bağışından dolayı teşekkür ettiler.
AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ise, kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağının altını çizerek "Kızılay Şube Başkanlığımız ve Diyanet Vakfımızın vekaletle kurban kesimi gerçekleştirmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla başlattığı kampanyaya bizde kendi adımıza destek vermek istedik. İnşallah bu kurbanda kesilen kurbanlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Ben kendi adıma bir bağışta bulundum. Rabbim yaptığımız ve yapacağımız yardımları dergahı izzetinde kabul buyurmasını bizlere nasip etsin inşallah. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma dinimizin temel esasları arasında yer almaktadır. Tüm vatandaşlarımızı başlatılan organizasyona davet ederek bağışa bekliyoruz. Şimdiden tüm hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: