Ceyhan’da atıl binalar yıkılıyor
Yayınlanma :
12.12.2019 16:06
Güncelleme :
12.12.2019 16:06


Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri suç unsurlarının meskeni haline gelen Ebenin Parkı, ilçenin ana arterlerinden biri olan Çamlıyol’da görüntü kirliliği oluşturan çay ocağı ve Atatürk Caddesi’ndeki esnafı rahatsız eden çeşmeden sonra şimdi de Aydemiroğlu Mahallesi Emin Civelek Caddesi 582 Sokak’ta bulunan aşevi binasının yıkımını gerçekleştirdi. Ceyhan depreminden bu yana işlevini yitiren ve virane haline gelen aşevi binasının yıkılmasıyla mahalle halkının nefes alabileceği bir yeşil alan hayata geçirilecek.
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 30 yıldır ihmal edilmiş yapıların ilçenin gelişiminin önünde duvar ördüğünü ifade ederek, "Ceyhan’ın gelişimini engelleyen ne varsa bir bir yıkmaya, yerine yeşil alanlar ve bilim, kültür yuvaları yapmaya devam edeceğiz. Eskimiş, köhne, beton yapılar yerine Ceyhan’ın geleceği olan çocuklarımızın huzur içinde büyüyeceği bir kent oluşturmak için projeler üretiyoruz. Halkın hiçbir ihtiyacını karşılamayan, aksine görüntü kirliliğine neden olan atıl binalar zamanla tek tek yok olacak. Ferah bir Ceyhan, ferah bir gelecek inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: