Ceyhanlılar gönüllerince eğlendi
Yayınlanma :
04.06.2022 08:16
Güncelleme :
04.06.2022 11:19
Doğa yürüyüşü, yarışmalar, festivaller ve spor etkinlikleri düzenlemeyi elden bırakmayan Başkan Erdem, ilçeyi kültür-sanat etkinlikleriyle de bir adım öne taşıyor.Başkan Erdem, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yapılması planlanan ancak olumsuz şehitler ve ardından olumsuz hava şartları nedeniyle iki kez ertelenen Ezgi Pekel konserinde gençlerle bir araya geldi.
Adana doğumlu müzisyen, besteci, söz yazarı Ezgi Pekel’in şarkılarıyla hoşça vakit geçiren Ceyhanlı kadınları, yaşlıları, gençleri bağrına basan Başkan Erdem, konser boyunca çocuklarla, genç kızlarla da dans etti.
Tüm gençleri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye çağıran Başkan Hülya Erdem, Ceyhan Kent Meydanı’nda düzenlenen konserde kendini genç hissedenlere ve tüm gençlere iyi eğlenceler diledi. Başkan Erdem, iki kez ertelenen konserin ardından Ceyhan’a yeniden gelen Ezgi Pekel’e teşekkür etti. Ezgi Pekel konserinin son bölümünde Ceyhanlılar, “Yaşa Mustafa Kemal Paşa” sesleriyle coşku dolu anlar yaşadı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: