ADANA(GÜNAYDIN)- Bir günde yaklaşık 600 kilometrelik yol kat etti, deniz seviyesinden bin 500 metre yüksekliğindeki dağ köylerini de ziyaret edip, gece odun ateşinde köylülerle birlikte ısınmaya çalıştı. CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana’nın Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerini gezdi, vatandaşlarla bir araya gelip, sorun ve sıkıntıları dinledi. Tümer, “Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkla iç içe olacağız” dedi.
TÜMER’DEN ‘BAŞARI’ DİLEĞİ
İlçe gezilerini aralıksız sürdüren Zülfikar İnönü Tümer’in bu seferki durağı Tufanbeyli ilçesi oldu. Tümer, CHP Tufanbeyli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, bir süre önce ‘başkanlık’ görevine seçilen Ahmet Aras ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Tümer, sonrasında Aras ile birlikte Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, ardından da İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.
HALKLA BULUŞTU DERT DİNLEDİ
Partililerle birlikte esnaf ziyaretinde de bulunan Tümer, ilçede sorun ve sıkıntıları dinledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Tümer, daha sonra Saimbeyli ilçesine geçti. CHP Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan’ı ziyaret eden Tümer, kongrede güven tazeleyerek, yeniden ‘başkanlık’ görevine seçilen Doğan’ı kutladı.
GECE ODUN ATEŞİNDE ISINDI
Saimbeyli’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden, sorun ve sıkıntıları dinleyen Tümer’in son durağı ise, Saimbeyli ilçesine bağlı Yeniköy oldu. Gece geç saatlere kadar bölgede ziyaretler gerçekleştiren Tümer, Yeniköy’de gecenin karanlığında yakılan odun ateşinde köylülerle birlikte ısınmaya çalıştı. Tümer, Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerini kapsayan ziyaret ve temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde de bulundu.
Zülfikar İnönü Tümer, “Halkımızla iç içe olacağız. Onları sadece seçim döneminde değil, her zaman hatırlayacağız. Elimizden geldiğince vatandaşın derdini dinleyeceğiz. Köylümüzle, çiftçimizle, esnaf ve işçimizle yan yana olacağız. Ziyaretlerimize ara vermeyeceğiz. Tüm örgütlerimizle samimi çalışmalar yürütmek zorundayız. Partimizi vatandaşımıza en iyi şekilde anlatacağız” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: