Van merkez İpekyolu ilçesinde PKK’lılar tarafından çocukların oynadığı bir bahçeye yerleştirilen el yapımı patlayıcı, kontrollü bir şekilde polis tarafından imha edildi.
Olay, ilçenin Hacibekir Mahallesi Hisar Sokak girişinde meydana geldi. PKK mensupları tarafından evlerin arasında çocukların oyun oynadığı bahçeye yerleştirilen bomba düzeneği fark edilmesi üzerine durum polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra çevredeki evler boşaltıldı. Güvenlik önlemi alındıktan sonra el yapımı patlayıcı kontrollü şekilde patlatılarak etkisiz hale getirildi. Patlamanın etkisi ile bazı evlerin camları kırılırken, bombanın yanındaki duvar ise yıkıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Çocukların oynadığı bahçeye bombalı tuzak kurmuşlar
Yayınlanma :
06.06.2016 09:28
Güncelleme :
06.06.2016 13:50
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: