Sahilindeki kayalıklarda bulunan ceset polisi alarma geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, cesedin 23 yaşındaki Tolga Aksünger'e ait olduğunu belirledi. Polis ekipleri ilk incelemede Aksünger’in kafa tasında mermi giriş çıkışı olduğunu gördü. Cinayet Büro Amirliği bunun üzerine katilin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgede bulunan güvenlik kameraları inceleme altına alındı.
CİNAYET SİLAHI İLE YAKALANDI
İnceleme sırasında bir otomobilden şüphelenen polis,otomobilin 23 yaşındaki Birdal Ş. tarafından kiralandığını tespit etti. Soruşturma devam ederken, Balıkesir'de yaşayan üniversite öğrencileri S.A. ile S.İ. de karakola başvurarak şahit oldukları cinayeti polise itiraf etti. Cinayet zanlısı Birdal Ş., polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Zanlı ile birlikte cinayet silahı da ele geçirildi.
DOLANDIRDIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜM
Zanlının 25 Mart günü araç kiralayarak arkadaşları S.A. ve S.İ. ile birlikte İstanbul'a geldiği, burada başka bir arkadaşının evinde kaldığı ve ertesi gün Tolga Aksünger ile buluştuğu öğrenildi. Burada yaşanan tartışma sonrası Birdal Ş.'nin yanında getirdiği silahla Aksünger'i başından vurduğu, ardından cesedini de Kartal'daki kayalıklara bıraktığı belirtildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Birdal Ş., S.A. ve S.İ.'yi gözaltına alarak emniyetine getirdi. Birdal Ş.'nin ilk ifadesinde, "Bugüne kadar hep kazık attı, dolandırdığı için öldürdüm” dediği öğrenildi. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İstanbul-Balıkesir)
Yorumlar
Kalan Karakter: