Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi sınır tanımıyor
Yayınlanma :
15.06.2021 09:38
Güncelleme :
15.06.2021 09:38


Başkan Soner Çetin, Genel Müdür MaHaiqiao ve beraberindekilere Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi ile olan işbirliğinden dolayı teşekkür etti. İstihdam Birimi’nin işletmelerin katkılarıyla birlikte önemli işler yaptığını, binlerce kişiye iş bulduğunu belirten Başkan Soner Çetin, “7 yıllık süre içinde istihdam ettiğimiz kişi sayısı 35 bini geçti. Bunda birim çalışlarımızın olduğu kadar sizin gibi değerli yatırımcıların da büyük katkısı var. Bu işbirliğinin artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.
Konuk genel müdür de Adana’da olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi ve kendilerine gösterilen yakınlıktan dolayı teşekkür etti. Her zaman işbirliğine hazır olduklarını belirten New Hope Turkey Yem Fabrikası Genel Müdürü MaHaiqiao, Çukurova Belediyesi’ndeki sıcak karşılamanın kendisini çok etkilediğini kaydetti.
Başkan Soner Çetin ziyarette MaHaiqiao’ya İstihdam Birimi’ne katkılarından dolayı plaket verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: