Çukurova’da cumhuriyet coşkusu
Yayınlanma :
30.10.2021 10:05
Güncelleme :
30.10.2021 10:05


Cumhuriyet Bayramı coşkusu Çukurova’da da en üst düzeyde yaşandı. Kutlama etkinlikleri Mahfesığmaz Mahalle muhtarlığında bulunan çok amaçlı salon önünde düzenlendi.
Çukurova Belediyesi Mahfesığmaz Çok Amaçlı Salonda halk oyunları eğitimi alan kursiyerlerin oluşturduğu ekibin halk oyunları gösteriyle başlayan etkinliğe vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile katıldı.
Burada vatandaşlara hitap eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Büyük Önder Atatürk’ün “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı en büyük bayramımızdır” sözünü hatırlattı. Bugünlerde cumhuriyetin değerini ve parlamenter sistemin önemini herkesin daha iyi anladığını belirten Başkan Soner Çetin, “İnşallah Türkiye olarak en kısa zamanda cumhuriyeti gerçek anlamında kutlayacağız. Büyük Atatürk’ün dediği gibi en büyük bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.
Halk oyunları gösterileri ve Atatürk’ün çok sevdiği “Harmandalı” oyunuyla devam eden etkinliğe vatandaşların yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay ve İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça da katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: