Çukurova Üniversitesi dünyada bilimsel katkı yapan 8. üniversite
Yayınlanma :
29.01.2020 13:44
Güncelleme :
29.01.2020 13:44


ÇÜ Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serkan Selli konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “FOODS Dergisi Gıda Mühendisliği alanında önemli bir dergi. 2019 yılı içerisinde bu dergiye özel sayı hazırladık ve böyle saygın bir dergiye yapılan bilimsel katkı açısından, dünyanın önde gelen üniversiteleri arasına Çukurova Üniversitesinin de girmesi bizleri çok mutlu etti.” dedi.
İsviçre’de MDPI yayınevi tarafından yayınlanan, alanında uluslararası saygın ve 3.011 etki (impactfactor) faktörüne sahip bir dergi olan FOODS, Çukurova Üniversitesinin dünya genelinde en çok bilimsel katkı sağlayan 8. üniversite olduğunu yazdı.
FOODS, katkı sağlayan üniversiteleri yayınevinin web sayfasından tüm bilim insanlarına duyurdu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: