Cumhurbaşkanı Adanalı'ları gururlandırdı
Yayınlanma :
28.05.2020 11:27
Güncelleme :
28.05.2020 11:27
Eski adıyla Yassıada, yeni adı 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası' 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılımıyla açıldı.
Eski Başbakan Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idamıyla sonuçlanan 27 Mayıs 1960 darbesi Türk siyasi tarihinde kara bir leke olarak geçen kararın alındığı adanın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu eserin ülkemize kazandırılmasında emeği geçen, Kültür ve Turizm eski Bakanımız Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaarslan ve Ankara Milletvekilimiz Ali İhsan Arslan başta olmak üzere, herkesi tebrik ediyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'i tebrik etmesi Adanalı'ları gururlandırdı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: