Demirtaş: Adana'da önemli projelere imza atıyoruz
Yayınlanma :
04.12.2019 15:36
Güncelleme :
04.12.2019 15:36


Toplantıya Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Gürkan Yaşar ve ilgili diğer yetkililer katıldı. Toplantıda kısa bir değerlendirme yapan Vali Demirtaş, Çukurova ve Doğu Akdeniz’in doğal merkezi olan Adana’yı enerji, üretim ve dağıtım merkezi yapmak ve bölgenin stratejik konumunu lojistik avantaja dönüştürmek amacıyla önemli projelere imza attıklarını dile getirdi.
Bu çalışmaların en başında Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nin geldiğini ifade eden Vali Demirtaş, Ortadoğu petrol ve doğalgaz rezervleri, uluslararası enerji boru hatları ve İskenderun Limanı’na olan yakınlığı ile enerji sektörü için önemli bir yatırım olan Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesinin tamamlanarak faaliyete geçirilmesi için çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini kaydetti.
Toplantı, proje ile ilgili gerçekleştirilmesi gereken çalışmaların ele alınması ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: