ADANA(GÜNAYDIN)-TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şube “Demokrat Mühendisler Grubu” başkan ve yönetim kurulu adaylarını belirledi.
MMO Adana Şubesi’nde Demokrat Mühendisler Grubu toplantılarında divan başkanlığını M.Selçuk Göndermez’in yaptığı toplantılar sonrası, 4 dönem Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Atıcı aday olmadı. Yapılan toplantılar sonrası gerçekleştirilen önseçim oylamasında Demokrat Mühendisler Grubunda oylamada, asıl yönetim kurulu aday listesi Hasan Emir Kavi, Hüseyin Kalantar, Mustafa Demiryürek, Ümit Galip Uncu, Erol Zorlu, Arzu Pekdur ve Uğur Özel’den oluştu. Yedek Yönetim Kurulu’nda ise Mehmet Kerem Fetullahoğlu, Mehmet Samim Aldık, Murat Uğurlar, Meltem Sönmez Kaya, Metehan Kayrak, Çağdaş Türköz ve Ozan Deniz Toprak yer aldı.
MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Başkan Adayı Hasan Emir Kavi, oylama sonrası yaptığı açıklamada,“Yüreği insan sevgisi ve yurtseverlikle dolu Birliğimizi, Odamızı, Şubemizi ne mevcut iktidarın her geçen gün arttırdığı baskı ve yıldırma politikaları, ne de geçmişte görüldüğü gibi hiçbir güç bu yoldan geri döndüremeyecektir. Bu yük ağır, bu sorumluluk büyük. Ancak bizler, birlikte tasarlayan, birlikte üreten ve birlikte paylaşan üyelerimizin çok değerli destek ve katkılarıyla, örgütüne omuz vermesiyle bu sorumluluğu alıyoruz. Mesleğimizin, ülkemizin, halkımızın ve üyelerimizin temel çıkarları için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu irade, bu özgüven bizlerde var.” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: