Dolar yeniden 2.30 lirayı aştı
Dünya Bankası'nın, dünya ekonomisine ilişkin büyüme öngörülerini düşürmesinin de etkisiyle yayılan küresel büyüme kaygılarıyla yaşanan satışlar doların yönünü yukarıya çevirdi.
Yayınlanma :
14.01.2015 08:19
Güncelleme :
14.01.2015 14:24


Dünya Bankası, ABD ekonomisindeki olumlu gelişmeler ve petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen bu yıl ve gelecek yıla ilişkin küresel büyüme öngörülerini düşürdü. "Küresel Ekonomik Beklentiler" raporunu yayımlayan Dünya Bankası, Haziran'da yüzde 3.4 olarak açıkladığı 2015 küresel ekonomi büyüme öngörüsünü yüzde 3.0'e çekti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: