HAYDAR ŞENGÜL
ADANA (GÜNAYDIN) – 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğretmenleri, velileri tarafından düzenlenen öğretmenler günü yemeğinde bir araya geldiler. Okul velileri tarafından Haşim usta kebap salonunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bir araya gelen öğretmenler gönüllerince bir an yaşadılar. Yemeğe ev sahipliğini yapan Okul Müdürü Hüseyin Avni Güllü konuklarını tek tek kapıda karşıladı. Güllü Öğretmenleri gününü kutlayarak tebrik etti. Yemekte ayrıca emekli olan ve tayini çıkan öğretmenlere de Okul Müdürü Güllü tarafından plaket takdim edildi.
Emekli olan öğretmen Necati Yazgül’ü vermiş olduğu eğitim ve desteklerinden dolayı tebrik eden Güllü, plaket takdim ederken yeni yaşamında mutluluklar diledi. Emekli olan Necati Yazgül de “Yıllarca eğitim verdim hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım. Çocuklarımda ayrılacağım için çok üzgünüm. Acı tatlı birçok anım oldu ama buradan mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Bugün burada bir araya gelmemizi sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Benden sonra da görev yapacak tüm öğretmen arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.
Başka bir okula tayini çıkan Yusuf Ulaştırıcı’yı da plaketini veren Güllü, “Yusuf bey çok başarılı bir arkadaşımız. Yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gittiği okulda başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu
Yusuf Ulaştırıcı ise, “Bugün benim için zor bir gün. Uzun yıllar görev yaptığım okulumdan ayrılmak benim için gerçekten çok zor. Burada geçirdiğim yıllarda görev arkadaşlarım ve öğrencilerimle hoşça vakitler geçirdim. Bugün ise buraya veda etmek zorundayım. Yeni okulumda yine buradaki gibi öz verili çalışmama devam edeceğim. Bugün burada bir araya gelmemizi sağlayan başta müdürüm olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadesini kulandı.
Duygulandıran yemek
15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğretmenlerinin buluştuğu öğretmenler günü yemeğinde emekli öğretmenlerin konuşmaları duygusal anlar yaşadı
Yayınlanma :
29.11.2018 08:36
Güncelleme :
29.11.2018 08:36