"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir"
Yayınlanma :
15.07.2020 17:47
Güncelleme :
15.07.2020 17:47


Başkan Zeydan Karalar, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin temellerini, kimsenin gücü yetmeyecek şekilde sağlam atmıştır. Halkımız kendi iradesinin dışında bir gücü kabul etmeyeceğini 15 Temmuz 2016’da bir kez daha göstermiştir. Hiçbir terör örgütü, dış mihrak ve kötü niyetli güç odağı Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar var olmasına engel olamayacak ve Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru ilerlemesinin önünü kesemeyecektir” dedi.
15 Temmuz’un yıldönümünde şehit ve gazileri rahmet ve saygıyla andıklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Darbeler demokrasimizi yaralamış ve ülkemizi geriye götürmüştür. Türkiye Cumhuriyeti’nin hedefi muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, onu geçmektir. Bunun da yolu demokrasiden, halkın iradesine saygıdan, aydınlanmadan geçmektedir” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: