ADANA(GÜNAYDIN)-Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılan Ceyhanlı esnaflara teşekkür plaketi sundu.
Bu yıl onuncusu gerçekleştirilen karnaval kapsamında Ceyhan ilçesinde stant açan Ceyhanlı esnafların ilçede ekonomik ve sosyal hareketlenmeye katkı sunduğunu dile getiren Başkan Erdem, esnafları makamında ağırladı.
Ceyhanlı hemşehrilerinin ilçede ilk kez ve geniş kapsamlı gerçekleşen karnavalda 4 gün boyunca birbirinden unutulmaz değerli ve renkli anlar yaşadığını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Adanamız, Ceyhanımız her şeyin en iyisine layık. Halkımızın mutluluğu her şeyden önce gelir. Karnaval boyunca gösterilen ilgi nedeniyle Ceyhanlı halkımıza ve esnaflarımıza, konserlere katılan sanatçılarımıza, animatörlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Erdem’den esnafa teşekkür plaketi
Yayınlanma :
28.04.2022 09:18
Güncelleme :
28.04.2022 09:18


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: