İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da bulunduğu 11 mülki ve idari amir, sağlık kontrolü için Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirildi. Bu sırada bir vatandaşın zanlılara tepki gösterdiği görüldü. 11 zanlı, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Adliyesi'ne götürülerek savcıya ifade verecek.
Eski İstanbul Valisi Mutlu adliyeye sevk edildi
Darbe soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da bulunduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi.
Yayınlanma :
04.08.2016 11:04
Güncelleme :
04.08.2016 11:04
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: