Haydar ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)- Adana’da sağlıklı etin adresi 80 yıllık tecrübeye sahip Fenerbahçe Et Kasabı. Fenerbahçe Kasabı'nın işletmecisi Ahmet Kayar, "Kalite bizim için her şeyin önünde. Güler yüzlü personelimiz ile yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.
ADRESİMİZ KOCAVEZİR MAHALLESİ'NDE
Adana’da 80 yıllık geçmişe sahip olan ve eti sanata dönüştüren marka olarak da bilinen Fenerbahçe Kasabı Kocavezir Mahallesi Karacaoğlan Caddesi no: 64 Seyhan adresinde hizmetine devam ediyor. Et sektörünün zirve isimlerinden Fenerbahçe Kasabı, üç kuşaktır ön planda tuttuğu müşteri memnuniyetini sürdürmenin gururunu yaşıyor. Babadan oğla devrederek gelen Adana’nın en eski kasaplarından Fenerbahçe Et Kasabının işletmeciliğini Ahmet Kayar yürütüyor. Her zaman en kaliteli et ürünlerini en iyi şekilde işleyip müşterilerine sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Kayar, “Bizim için kalite ve sağlık her şeyin önünde gelmekte. Yıllarca bu misyonumuzu devam ettiriyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için önemli. Kalite ve hijyen bugüne kadar tercih edilmemizi sağladı” dedi.
DEDEDEN TORUNA
İşyerinde büyük bir disiplin içinde çalıştıklarını anlatan Ahmet Kayar, sözlerine şöyle devam etti:
"Et sağlık demektir. Biz de işyerimizde gerekli hijyenik ortamı oluşturuyoruz. Gelen müşteri velinimetimizdir. Onu memnun etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Müşteri dükkanımıza girdikten sonra ona en güzel şekilde ev sahipliği yapmak bizim boynumuzun borcudur."
Dedesi Ahmet ile başlayan ve babası Ömer Kayar'dan devraldığı bayrağı bugüne kadar en iyi şekilde taşıdığını bundan sonrada daha ileriye taşıma arzusunda olduğunu belirten Ahmet Kayar, işyerinin isminin adaşı olan dedesi Ahmet’in koyu Fenerbahçeli olmasından kaynaklandığını söyledi. Kayar, amaçlarının her zaman, en kaliteli et ürünlerini en iyi şekilde işleyip müşterilerine sunmak olduğunu tekrarladı.
DOĞADAN GELEN LEZZET
Fenerbahçe Kasabı'nın, ana branşında kırmızı et olduğuna dikkat çeken Kayar, özenle besledikleri büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan müşterilere kaliteli et hizmeti vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bu tecrübemiz üç kuşaktır devam etmektedir. Müşterinin güvenip aradığı bir işyeri olabilmek için her ürünü aynı titizlikle sunuyoruz. Reyonlarımızda sunduğumuz, kendi besimiz olan dana etleri, erkek tosun etinin işlenmiş halidir. Kendi çiftliğimizde beslediğimiz en iyi cins erkek koyunların reyonda isteğe göre seçilip hazırlanmış halidir." şeklinde konuştu.
‘BİZE GÜVENEN MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Müşteri memnuniyetinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kayar, "Müşterilerimizin isteğine göre siparişleri hazırlıyoruz. Bir çok restoran ve kebap salonu müşterilerimiz var. Onların isteklerine en iyi cevabı vererek memnuniyetlerini sağlamak bizleri mutlu ediyor. Bize güvenen tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Adanalılara sağlıklı ve kaliteli et satışı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: