Çukurova’nın eşsiz lezzetlerini Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla tanıtan Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER), 3. Travel Expo 2018 Ankara Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesi’nde fark yarattı. Adanalı mutfak şefleri, özenle hazırladıkları içli köfte, sarımsaklı köfte, yoğurtlu mantı, kabak tatlısı, turunç tatlısı ve domates tatlısıyla damakları şenlendirdi. Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’nu oluşturan Hatay, Osmaniye, Mersin, Isparta, Burdur, Antalya ve Kahramanmaraş’taki meslektaşlarıyla birlikte ekip olarak Ankara’ya çıkarma yapan Adanalı aşçılar, ATO Congresium Konferans ve Sergi Alanı'ndaki dev organizasyonda Adana’nın yemek ve tatlılarını tanıttı. ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen ve ekibi, 4 gün süren fuarda özenle hazırladıkları içli köfte, sarımsaklı köfte, yoğurtlu mantı, kabak tatlısı, turunç tatlısı ve domates tatlısını ziyaretçilere ücretsiz ikram etti. Binlerce başkentliye Adana mutfağının eşsiz lezzetlerini tattıran ADAPADER standı, ilgi odağı oldu.
Gastronomi Zirvesi’nde Adana fark yarattı
Yayınlanma :
02.04.2018 14:30
Güncelleme :
02.04.2018 14:30


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: