GELECEK PARTİSİ’NDEN ASKON’A ZİYARET
Yayınlanma :
27.04.2021 10:34
Güncelleme :
27.04.2021 10:34


Yapılan ziyarette, kent gündemi ve parti olarak program ve hedeflerinden bahseden Yıldırım, “Adana’mızın birçok sorunu var. Bunların başında da istihdam yani ekonomik sorunlar gelmektedir. Bizler, Gelecek Partisi olarak çözüm önerilerine katkı koyacak projeleri üreterek Adana’mıza katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çalışkan, ASKON faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“Kentimizin sorunlarını çözmek için tüm kesimlerin birlik içerisinde hareket etmesi ve bu iş birliğinin sürdürülebilir olması gerekmektedir.
ASKON olarak şehrimizin tüm sorunlarını çözmek adına böyle bir birlikteliğe destek olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: